© Friis-Holm Chokolade A/S · Kattingevej 8, Herslev, 4000 Roskilde, Danmark

info@friisholmchokolade.dk

Guide til valg af vores chokolade:

 

Chokolade er en unik smagsoplevelse, hvor terrior, fermentering, risteprofil, lagring og tilsmagning af sukker vil fremhæve de sarte smagsnoter i kakaoen.

 

Derfor har vi lavet en serie af chokolader, hvor vi netop fremelsker smagsnoter i de forskellige kakaobønner.

 

Harmonisk smag:

Mørke chokolader med en harmonisk smag, hvor den bitre kakaosmag kun er balanceret med sukker:

 

CHUNO TRIPLE TURN, NICALISO, JOHE, BARBA og MEDAGLIA

 

Frisk smag:

Mørke chokolader med en mere frisk smag fra kakaobønner med et højere naturligt indhold af syre, der giver en mere åben og frugtig smagsprofil:

 

CHUNO DOUBLE TURN, LA DALIA og O´PAYO

 

Rund smag:

Den runde smag i halvmørke og mælke-chokolader, hvor mælken giver en blød, karamelliseret smag og i den hvide chokolade med rund smag af kakaosmør og sukker:

 

DARK MILK, O´PAYO MILK og ORGANIC WHITE

 

Kompleks smag:

Den komplekse smag i chokolade, hvor endnu flere grundesmage er repræsenteret med enten umami fra soyasauce, salt fra lakrids, bitter fra hasselnødder eller den astringerende smag fra tannin:

 

RUGOSO, MEDAGLIA SOY, O´PAYO MILK SANSHO PEPPER og ORGANIC WHITE NIBS

 

 

Al Friis Holm Chokolade bliver produceret på vores egen fabrik ved Herslev, Roskilde og du er meget velkommen til at kigge forbi.